TERMOGRAFI – SÅDAN FINDER VI UTÆTHEDER I BYGNINGER

75 60 15 60 Kontakt os

Utætheder, kuldebroer og træk

Utætheder i bygninger er et stort, men desværre almindeligt problem. Træk og kuldebroer er med til at give et dårligt og usundt indeklima, ligesom det øger risikoen for skader på selve bygningen.

Utætheder kan nemlig være med til at skabe øget fugt og kondens, der kan føre til skimmelsvamp og råd.

Samtidig vil tabet af kulde gå ud over varmeregningen. Derfor kan termografi i sammenhæng med efterisolering vise sig at være en investering.

Hvad er termografi?

Hos Total-Tjek tilbyder vi termografi til alle slags kunder både private og erhvervskunder. Termografi giver mulighed for, ved hjælp af infrarøde stråler, at identificere og lokalisere utætheder i bygningen.

Det giver et klarere billede af, hvordan bygningens tilstand er, samt hvordan den kan forbedres.

Termografi giver mulighed for effektiv efterisolering, som kan forbedre indeklimaet i en given bygning og ikke mindst give besparelser på varmeregningen.

Kontakt os

En klog investering

En termografisk undersøgelse giver et klart billede af bygningens stand og viser, hvor det kan være en god idé at gøre en ekstra indsats.

Ved hjælp af efterisolering på udsatte steder kan man opnå et bedre indeklima, samt spare penge på varmeregningen.

Termografi kan i forbindelse med efterisolering derfor også anses som en investering, der tjener sig selv ind igen både økonomisk og i form af øget komfort.

Vil du også spare penge?

Faktum er, at langt de fleste danske hjem ikke er så tætte, som de kunne være.

Ved hjælp af effektiv isolering på de mest utætte steder opnår man både besparelser på varmeregningen og et sundere indeklima, hvor risikoen for svamp og råd er mindre.

Vi tilbyder termografi til utroligt gode priser, så dine besparelser kan blive endnu større.

Er du interesseret, hører vi meget gerne på dig på telefon 75 60 15 60 eller på mail totaltjek@gmail.com. Du er også meget velkommen til at udfylde kontaktformularen, og så ringer vi dig op.

Kontakt os for mere info

Termografi er måske fremmed land for mange – men ikke for os. Vi er eksperter på området og fortæller gerne mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Du er altid mere end velkommen til at tage kontakt via vores kontaktformular eller ved at ringe på telefon 75 60 15 60. Så giver vi også gerne et gratis og uforpligtende tilbud på termografi i netop din bygning.