FÅ EN BYGGESAGLIG VURDERING AF DIN NYE BOLIG, INDEN DU KØBER

75 60 15 60 Kontakt os

Køberrådgivning for boligkøber


Tegl ydermur er ført under terræn. Estimeret pris på udbedring = 15.000 kr

Skal du til at købe ny bolig? Så kan det være en rigtig god investering at have en byggesagkyndig ved sin side.

Vi har stor erfaring med bygninger og eventuelle problemer samt skader, så vi ved, hvad vi skal kigge efter og har bedre mulighed for at vurdere en bygnings tilstand end den almindelige privatperson.

Hvorfor er køberrådgivning er fordel?

Med vores køberrådgivning kan vi gøre dig klogere på ejendommens vedligeholdelsesbehov og forventede restlevetider på fx døre, gulve og tag.

Vi kan også give dig svar på, hvordan bygningen kan forbedres, hvordan mulighederne er for om- og tilbygninger, og hvad der formentlig skal renoveres inden for de næste 5-10 år.

De oplysninger giver dig bedre forudsætninger for at tage det rigtige valg i forbindelse med køb af ny bolig.

Få hjælp – det kan være en god investering

Det kan blive et rigtigt dyrt og kedeligt bekendtskab, hvis man får investeret i en bolig, som ikke er, hvad den så ud til at være. Skjulte skader er ikke kun irriterende, men også utroligt omkostningsrige at få udbedret.

Derfor kan det godt betale sig at være forberedt og få en byggesagkyndig til at kigge på tingene, inden du køber en ny bolig.

Så er du både sikret mod ubehagelige overraskelser og har en bedre idé om, hvad det egentlig er, du investerer i. Med os med på sidelinjen får du en 100% uafhængig og objektiv mening og rådgivning om, hvor det er en god idé at lægge pengene.

Bestil køberrådgivning


Tagnedløb er ført igennem tag på carport. Estimeret pris på udbedring = 10.000 kr

Har du brug for gode råd?

Så er du altid mere end velkommen til at kontakte os og høre mere om vores køberrådgivning. Vi mener nemlig ikke, at gode råd behøver at være dyre.

Kunne du tænke dig et godt tilbud eller svar på dine spørgsmål, kan du kontakte os direkte via telefon 75 60 15 60 eller ved at udfylde vores kontaktformular.