PROFESSIONEL ENERGIMÆRKNING OG ENERGIRAMMEBEREGNING PÅ DIN BOLIG

75 60 15 60 Kontakt os

Energimærkning Jylland og Fyn

Total-Tjek er certificeret energikonsulentvirksomhed ISO 9001 og er specialister i energimærkning af enfamiliehuse – og flerfamiliehuse over 500m2.

Total-Tjek laver professionelle energimærker af ejendomme i hele Danmark og med Jylland og Fyn som fokusområde. Skal du bruge en energimærkning i f.eks. Århus, Silkeborg, Vejle, Kolding, Billund, Esbjerg, Haderslev, Aabenraa, Sønderborg, Middelfart, Fredericia, Odense kommuner m.m? Så kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Energimærkning af din gamle eller nye bolig

Et energimærke er et udtryk for en ejendoms energimæssige tilstand. En energimærkning har to formål – først og fremmest at give svar på, hvor meget energi en bygning bruger, og dertil hvilke energimæssige forbedringer der ville være relevante at udføre på bygningen.

Derfor kan energimærkningen både bruges som varedeklaration i forbindelse med salg eller fremleje af en bygning, samt som en måde at gennemskue, hvordan man kan mindske energiforbruget og dermed spare penge på varmeregningen.

Tilskud 2023 Energi Renovering

Igen i år 2023 har man valgt at åbne op for en ny energirenoveringspulje, som uddeles efter først til mølle princippet. Det vil være en stor fordel at få udarbejdet et energimærke på sit hus INDEN at puljen åbner, da det vil være et krav til ansøgningen, at man har et energimærke.

Vi kan tilbyde energimærkning indenfor få dage, så du er klar til ansøgningsprocessen, udfyld kontaktformular eller ring til os på 75 60 15 60 for bestilling og pris. På www.sparenergi.dk, kan du læse mere om, hvilke projekter du kan ansøge om tilskud til, ansøgningsprocessen og krav for tilskudsøgning.

Forbedre dit energimærke – og forøg husets salgspris

For hver klasse et hus rykker op i ernergimærke, kan salgsprisen teoretisk set forøges med cirka 50.000 kroner.

Et hus med D-mærket, der bliver forbedret med to klasser til B-mærket, kan stige med cirka 100.000 kr. viser en analyse.

Bestil dit energimærke hos Total-Tjek vi hjælper dig med hvordan du nemmest og billigst muligt kan forbedre dit energimærke og dermed forøge salgsprisen.

Hvad er en energimærkning?

Hos Total-Tjek har vi stor erfaring med energimærkning, og vi har mulighed for at energimærke både enkelt- og flerfamiliehuse på op til 500 m2.

Et energimærke løber på en skala fra A til G, som den også kendes fra hårde hvidevarer og elektronikprodukter. Når du har fået energimærket din bolig, gælder mærkningen i 10 år.

Vores energikonsulenter går din bolig igennem fra top til bund og udarbejder en grundig og professionel energimærkning.

A er delt op i A2020, A2015 og A2010. A2020 er lavenergibygninger og G er bygninger med det højeste energiforbrug.

Fokus på de største potentialer

Energimærkningsrapporten viser dig, hvad du kan gøre, og hvad der bedst kan betale sig. Hvis rapporten er udarbejdet efter 1. september 2021, får du også energikonsulentens bud på hvilke 3 forslag, der er de bedste at udføre.

Rådgivning med i købet

Vælger du et energimærke fra Total-Tjek, får du ikke bare et professionelt udarbejdet energimærke. Du får også råd og vejledning med på vejen, hvis vi kan se at der kan laves energiforbedringer der giver højere salgsværdi end investeringen. Dette kalder vi god rådgivning.

Indtast dit nuværende energimærke energiskalaen, og se hvad en forbedring kan betyde for din salgspris

Vælg dit nuværende energimærke

A2020
A2015
A2010
B
C
D
E
F
G

Vælg dit ønskede energimærke

A2020
A2015
A2010
B
C
D
E
F
G

Energimærke ved nybyggeri

Ønsker du at bygge en tilbygning eller måske et helt nyt hus, kræver det også en energimærkning.

Man kan naturligvis ikke gennemgå bygningens energiforbrug, før den er rejst, men man kan ved hjælp af en energirammeberegning give et rimelig præcist estimat af det forventede energiforbrug og energiklasse på den nye bygning.

Når du skal have byggetilladelse til en ny bolig, kræver det, at der vedlægges en energirammeberegning. Også her står vi gerne til rådighed med vores ekspertise og sørger for en grundig og præcis energirammeberegning.

Vi foretager beregninger af energimærker i hele Jylland og på Fyn – vi kommer i alle kommuner i Region Nordjylland, Midtjylland, og i Syddanmark, vi kommer særligt meget i kommuner som:

  • Aalborg, Jammerbugten og Vesthimmerland
  • Norddjurs, Syddjurs, Herning, Silkeborg og Horsens
  • Vejle, Billund, Kolding, Varde, Vejen, Haderslev, Tønder, Aabenraa, og Sønderborg

 

Vi er eksperter på området

Hos Total-Tjek har vi stor erfaring med både energimærkninger og energirammeberegninger. Med vores kompetente fagfolk på opgaven er du sikret et præcist og rammende resultat.

Hvis du vil vide mere om energimærkninger og -beregninger, eller du ønsker et godt tilbud på vores hjælp, er du altid mere end velkommen til at kontakte os – enten på telefon 75 60 15 60 eller via vores kontaktformular.

 

ICO-9001 certifikater