VI FINDER UTÆTHEDER I ERHVERVSBYGNINGER MED TÆTHEDSPRØVNING

75 60 15 60 Kontakt os

Find utætheder med tæthedsprøvning

Utætheder i en bygnings klimaskærm eller ved døre og vinduer kan identificeres og lokaliseres ved hjælp af en blowerdoor tæt.

Utæthederne kan være skadelige for bygningen, idet forekomsten af fugt kan medføre skader i form af råd og svamp. Samtidig er utætheder dårlige for indeklimaet, ligesom de er med til at forøge varmeregningen.

Derfor er der mange fordele, både økonomiske og komfortmæssige, ved at få udført en tæthedsprøvning og blive klogere på, hvorvidt der er utætheder i erhvervsbygningen.

Sådan foregår testen

Vores blowerdoor test kan udføres i alle slags bygninger, uanset størrelsen. Den foregår ved, at man midlertidigt udskifter indgangsdøren med en særlig fleksibel specialdør, der har en indbygget ventilator.

Når man skaber trykforskel mellem ude og inde, kan man måle luftstrømmen gennem ventilatoren og på den måde blive klogere på, om der er utætheder i erhvervsbygningens klimaskærm.

Alle vores blowerdoor test udføres efter standarden DS/EN13829. Det er din garanti for, at alt sker i overensstemmelse med gældende regler, samt at resultatet er pålideligt og brugbart.

Spar penge allerede i dag

Finder man utætheder, kan man som virksomhed spare mange penge på varmeregningen ved at få efterisoleret og tætnet bygningen.

Derfor er en tæthedsprøvning i form af en blowerdoor test et godt sted at starte, hvis man har mistanke om utætheder.

Vil du vide mere om vores tests eller modtage et uforpligtende tilbud, kan du altid kontakte os via vores kontaktformular eller på telefon 75 60 15 60.

Blowerdoor/tæthedsprøvning

Under vores ydelser for private har vi også vores blowerdoor test. Denne test afgør, om dit hus er tæt, samt identificerer utætheder i bygningens klimaskærm eller ved døre og vinduer.

Utætheder i boligen kan medføre et dårligt indeklima og dyre varmetab, som i sidste ende kan føre til skader på boligen som fx svamp og råd.

Hvad er en tæthedsprøvning?

En blowerdoor test kan derfor anses som en investering. Testen foregår ved, at hoveddøren midlertidigt erstattes med en fleksibel specialdør med indbygget ventilator.

Herefter skabes der en trykforskel mellem ude og inde, og luftstrømmen måles gennem ventilatoren i døren. Alle vores test udføres i henhold til standarden DS/EN13829 og kan udføres på alle bygninger, uanset størrelse.