OM TOTAL-TJEK – VORES HISTORIE, VÆRDIER OG YDELSER

75 60 15 60 Kontakt os

Din kompetente rådgiver og byggesagkyndige

Hos Total-Tjek er vi specialiserede inden for eftersyn og gennemgang af bygninger og ejendomme.

Vi er eksperter i at udarbejde grundige tilstandsrapporter, udføre energimærkning og el-eftersyn for både private og erhvervskunder i hele Danmark med fokus på Jylland og på Fyn.

Med vores store erfaring og ekspertise inden for bygninger og konstruktioner står vi til rådighed, når bygninger skal opføres, sælges eller købes.

Med vores grundige og fleksible service hjælper vi dig med at træffe de rigtige valg og sørge for, at alting er i orden, så du slipper for uforudsete udgifter og irriterende dyre skader, som kunne være undgået.

Siden 2007 har vi lavet over 2000 tilstandsrapporter og energimærker i højeste kvalitet – og det bliver vi ved med.

Fokus på grundighed og kvalitet

Grundighed og kvalitet er to nøgleord, der kendetegner vores indsats i alt, hvad vi gør. Vi er et 100% uafhængigt firma, der sætter kunderne og deres oplevelse først.

Vælger du os som din byggesagkyndige, er du derfor sikret en pålidelig og kompetent samarbejdspartner, der udelukkende har dine interesser for øje. Af samme grund er vores services utroligt fleksible, og vi tilpasser vores løsninger til netop din situation, dine ønsker og dine behov.

Vi er certificerede inden for samtlige af vores fagområder, hvilket er din garanti for grundigt og veludført arbejde, der lever op til gældende lovgivning og officielle krav. Vi ser det som vores fornemmeste opgave at sikre kundens tryghed fra start til slut.

Vælger du Total-Tjek som leverandør af grundige løsninger og rapporter, er du sikret en fuld løsning, hvor grundighed, kvalitet og godt håndværk kendetegner både processen og det endelige resultat.

ICO-9001 certifikater

Tilstandsrapport og energimærkning i hele Danmark – med fokus på Jylland og Fyn

Hos Total-Tjek er vi specialiserede inden for eftersyn og gennemgang af bygninger og ejendomme. Vi er eksperter i at udarbejde grundige tilstandsrapporter, udføre energimærkning og el-eftersyn for både private og erhvervskunder i hele Danmark med fokus på Jylland og på Fyn.

Du altid mere end velkommen til at kontakte os på telefon 75 60 15 60 eller ved at udfylde vores kontaktformular.